søndag 26. april 2009

En stor dag for en liten gutt


I dag har det vært en stor dag for Stephan. Det begynte ganske tidlig med at han reiste seg opp på alle 4 og tok et lite krabbeskritt frem for første gang....:D Og derifra til å sette sette seg opp for første gang alene:) Jeg er veldig stolt av lillegull!


Litt senere på dagen var det tid for å få smake på is for første gang. Bestemor delte villig av isen sin, og gullet var STORFORNØYD! Is er jammen godt!

Etter en liten lur og litt mat, var det mer lek. Mens gullet sov hadde jeg vært å kjøpt huske! Det var gøy!


Vi hadde invitert mamma og pappa på grilling i dag i det deilige været! Vi grilla og kosa oss og gullet spiste middagen sin sammen med oss. Jeg håper alle dager blir like herlige som denne!


Bestemor og bestefar hadde vært å kjøpt sandkasse før de kom, og det var det mest spennde på lenge! Sand mellom fingrene var rart, spennende og gøy. For ikke å snakke om når han fant ut at man kunne kaste sanden opp i luften og la den renne fra hånden og ned på ting (les buksa:P). Det var masse spennende leker også!


Etter et par timer ute var det tid for kveldsbad. Måtte jo vaska av all sanda igjen! En liten gutt som sovnet fort i kveld ja... og glett om han drømmer om sol og sandkassa si nå:) Gleder meg til i morgen og en ny dag i det herlige været!

onsdag 22. april 2009

IKEA - flere ganger om dagen

I går var dagen for IKEA!
Ringte mamma med en gang jeg våknet for å høre om hun ville bli med meg inn for å kjøpe lekekasser til Stephan og et glassmonter vi trengte. Det ville hun selvsagt!
Vi var på IKEA i elleve/halvtolv-tiden.
Selvsagt fant jeg MASSE mer enn det jeg SKULLE ha.... så jeg fyllte opp vognen med litt hjelp av mamma. Og fant underveis ut at vi ikke hadde plass til glassmontret på vei hjem... TYPISK!
Men ble hvertfall kasser til Stephan, pluss en hel haug mer til han så klart:P
Men jeg SKULLE jo ha glassmonter også da.... også fant jeg et spisestuebord jeg likte...
Så jeg fant ut at jeg kjører hjem å henter bilen til mamma og pappa, som er større, og kjører inn å henter det jeg skal ha igjen.
Som sagt så gjort.... Jeg ventet riktignok på at eivind var ferdig på jobb litt over seks... og satt Stephan igjen hos mamma og pappa, og kjørte i vei, IGJEN!
Når vi kom inn så hadde de selvsagt ikke mer av akkurat det jeg gladdmontret jeg skulle ha, så vi måtte finne et annet, men fikk med oss bordet og et bilde også:)
Hurra for IKEA hele dagen!



Ny sveis..... kind of :P

Eivind og jeg skulle klippe oss i dag da.... men vi bestemte det litt på sparket, så derfor måtte vi finne drop-in time et sted da.... Og det er jammen ikke lett. Vi fant en time til han, men ikke til meg... vi prøvde 4 steder og da gadd jeg ikke mer.... jeg gikk heller å kjøpte meg hårfarge og dro hjem å fant frem saksa selv:P
Ikke så VELDIG lett å få det rett.. spesielt ikke i nakken.... men jeg tror det ble greit nok...
Så er er bilde av meg med nyfarget og selvklippet hår som er nesten tørt (derfor det står litt it bak ennå) Ble ikke sååå ille ble det vel? *spare til langt hår hår igjen*

tirsdag 14. april 2009

Venner og sånn

I dag var vi en tur i studio til Tattoica og hilset på.
Masse folk der, og hun er alltid like blid å koselig:)
Driver å prøver å finne ut hvordan tatovering jeg vil ha denne gangen og ikke minst hvor.....
Jeg finner nok noe snart:)

Her er bilde av fantastiske Tattoica og meg:)

søndag 12. april 2009

The Gathering

For dere som har meg på facebook, så har dere sikkert sett at jeg savner å være på The Gathering (TG) i år. TG er et av verdens største datapartys, og jeg har vært der så og si hvert og siden 2000.
I år er jeg hjemme med Stephan-gullet i steden. Det er selvsagt en glede å få lov å kose seg med lillegullet sitt masse-masse, men samtidig så savner jeg å være på TG noe helt vanvittig.

Jeg er egentlig litt overrasket over at jeg savner det så sinnsykt som jeg faktisk gjør.... Jeg har ikke ofret det så mange tanker i forkant av påksen i år i det heletatt i grunn, men på mandag når Eivind var på vei til Hamar, kjente jeg en rar følelse av at jeg ville også være der!
Den føler jeg ennå i grunn, på tros av at det ikke er et døgn igjen av TG engang.

Jeg var på TG første gang i år 2000 som deltaker. I 01 og 02 var jeg VIP-crew (som vil si at jeg var der med en sponsor, som i mitt ilfelle var LO, vi delte ut frukt til deltakere).
I 03 var mitt første år som TG-crew, noe som var helt fantastisk! Jeg kunne fortalt i en evighet om oppevelsen det var, men jeg skal gjøre det LITT kortere hvertfall....
I 04 var jeg ikke der av en grunn jeg har fortrengt nå:P
I 05 var jeg igjen crew og det året jeg kommer til å huske best av alt så lenge jeg lever!
Jeg traff Eivind, vi var i samme crew, samme skift, og jammen ble vi ikke paret opp på vakter også! Kjære vene! vi fant tonen med en gang, og ble sammen i løpet av TG. For dere som kjenner oss, så vet dere jo at vi er gift og har barn nå.

Og etter det året har TG vært en selvfølge! I fjor var jeg høygravid, og bare dilta rundt uten spesielle oppgaver. Men jeg var der! Jeg fikk kjenne stemmningen, høre lyden og oppleve trykket. Når TG 08 var over, var jeg så sliten at jeg trodde jeg aldri kom til å ha lyst til å dra tilbake..... Det forandret seg jo fort da, men jeg hadde ikke noe stort behov i år, trodde jeg....
Men så feil kan man ta....

Mandag, tirsdag og onsdag gikk altså med til å sture over at jeg ikke var på TG.... Og da da mener jeg STURE! Jeg fikk ikke gjort noe som helst, jeg syns alt var et pes og ingenting fristet, bortsett fra TG. Men på torsdag løsnet det heldigvis litt utover dagen. Solen tittet frem, og det hjalp mye.
Men jeg savnet det jo like intenst da.... så for å slippe å tenke så mye på det, så begynte jeg å fikse litt i huset. Siden tosdag ettermiddag har jeg nå vasket 9 maskiner tøy, skiftet på sengen, støvsuga hele huset, vaska opp, bretta nesten alt tøyet, rydda NESTEN hele huset, rydda ute, lagt bort babyklær, vært ute å handlet, besøkt mamma og pappa, hatt besøk av en haug folk, sett 4 filmer, laget blogg og spillt litt.
Jeg har hvertfall klart å holde TG-savnet LITT i sjakk, men ikke heeelt.
Nå er det ti timer til TG stenger for deltakerne, og jeg drar snart til Hamar for å hente min kjære:)

Jeg skal være et par timer for å hilse på flest mulig av crewet, og så bærer det rett hjem igjen å hente lillegut som skal vøre hos bestemor og bestefar i mellomtiden:) Han savner pappan sin like mye som jeg savner mannen min, så det skal bli ekstremt godt å få han hjem:)
I tillegg får jeg jo hilst på mine venner fra tidligere år:)

Jeg gleder meg helt ufattelig!
Så nå roper sengen på meg så jeg får noen timer på øyet før jeg skal tilbringe altfor mange timer i bil i morgen.


Bildet er tatt på TG 2006. Jeg var crew info:presse og var med discoverychannel oppunder taker på Vikingskipet for at de skulle få filmet nerdene fra oven, så jeg fkk knipset litt jeg også:)

lørdag 11. april 2009

Tittel-skriving

Jeg har nå kjent på dette med blogging i et døgn og jeg liker foreløpig tanken og tror jeg kommer til å gjøre dette litt fremover.
I hele dag har jeg tatt meg selv i å tenke at "åååh dette skal jeg blogge!"

Det eneste kjipe er at jeg sliter så veldig med å finne en fengende tittel på innlegga mine.... så da kommer jeg ikke i gang med å skrive de heller... men det går nok kjenner jeg meg selv rett;)

Jeg har snusa litt på andre blogger, og lurer på et par ting....
- Hvordan kan jeg blir en "følger" av andres blogg?
- Kan jeg laste opp bilder og innlegg via mms?

Men så kom jeg på at det siste spørsmålet faller litt ut, fordi jeg ikke bruker mms....

Jeg har iPhone og kan selvsagt få til å bruke mms, men hvorfor gidde når jeg likegodt kan logge på bloggen med den i steden og blogge ordentlig! Jeg kan sikkert lage et 20-siders innlegg om hvor ubeskrivelig bra iPhone er, og alt det fantastiske man kan bruke den til, me det tror jeg at jeg skal spare til et senere innlegg;)

Så har jeg også kastet meg på bloggebølgen da...

Jeg lurer litt på hva jeg skal skrive om i denne bloggen da... men det kommer vel noe jeg føler at jeg skal legge ut etterhvert;)
Dette er litt sånn Testing, Testing 1-2-3...... :P