søndag 29. november 2009

Besøk og lørdagskos

I går var det nok en gang lørdag. Deilige, skjeldne etterlengtede lørdagen... Som er over så altfor fort. Det gjelder virkelig å nyte disse deilige dagene som best man kan. Og det har jeg klart goså denne helgen:) Selvom lørdag er en jobbedag for meg annehver uke, og i går var en slik dag, så er det mange timer å nyte lørdagen på likevel. Når jeg var ferdig på jobb, hentet jeg Stephan hos mamma og pappa, Eivind var nemlig i Oslo hos en kompis. Så gikk turen hjem for å finne frem litt god lørdagsmat til Gry, Stephan og meg. Så kom Gry og Rocky, lille nakenvoffsen som ikke er så veldig naken likevel;) Vi laget taco, så på tv, skravla og kosa oss. Stephan hadde sovet på ettermiddagen, så han var jammen oppe til jeg skule legge meg. Men så var han en ENGEL i morges da.. .sov til TI :) weeeee DEILIG MED HELG!!!

søndag 22. november 2009

Dagens lille hjelper


Dagen har stort sett gått med til å jobbe på kjøkkenet, og fremgangen har vært stor! Dagen begynte med å legge nytt gulvbelegg. Det ble veldig bra! På bildet ser man gulvbelegget ferdig, og Eivind som er godt i gang med skrape vekk restene etter flisene på veggen over der benken vanligvis står.
Etter noen timer med skraping og pussing så ble det klart for tapet, så da var det bareå sette i gang å skjære tapet og klistre opp. Vi fikk opp tapet på hele det området det var fliser før.
I tillegg har vi malt brannmuren to strøk. Så jeg er fornøyd med dagen i dag:)
Men hvordan hadde det vel gått uten god hjelp fra vår lille engel?


Pusse, pusse (med kosekluten å hånda), måle, måle, også fortelle pappa hva som er lurt å gjøre etterpå;)
Hva er vel mer vakkert enn

Back to blogging

Og jeg prøver meg igjen på å komme i gang med bloggingen da....
Mye har skjedd siden sist innlegg. Jeg har blitt et år eldre, overtatt som butikksjef på Lucky Duck i Moss, fått en tatovering til, blitt tante igjen, vært på MK seminar, vært på sykehus med lillegull, kick off med ny jobb, høstkonferanse og akkurat nå pusser vi opp kjøkkenet...
Så det er MER ENN NOK jeg kunne ha skrevet om i denne tiden... men jeg akter å prøve å komme tilbake til noe av det. Så får jeg ta meg selv i nakken og prøve å bruke bloggen til det den er til fremover;)

Som sagt så pusser vi for tiden opp kjøkkenet.... og det er totalkaos i hele huset på grunn av det. Men det kommer til å bli veldig bra nå det er ferdig da:) Vi har lagt belegg på gulvet, malt brannmuren, og tapetsert to av fire vegger. Når vi får tapetsert resten i kveld og kansje begynt å male veggene, kan vi ringe rørleggeren så han kan komme å sette opp vasken igjen. Jeg GLEDER meg til den dagen vasken står der igjen, for ikke å snakke om den dagen hele kjøkkenet står ferdig med vaskemaskin, oppvaskmaksin og tørketrommel på rad og rekke. Det blir en ren lykke å ikke måtte gå i kjelleren til edderkoppmekka for å vakse klær. Eller rettere sagt, sende mannen ned i kjelleren for å vaske klær:P

Planen er å være ferdig før neste helg.... da skal vi nemlig flytte om i hele stua også.
Det blir mer praktisk med spisestuen i samme ende som kjøkkenet og tven i den største delen av stua. Når neste helg er over er det jo jammen advent, og da skal man bruke tiden på å kose seg med julepynt, kakebaking og gavelaging. Ikke mer oppussing før jul da;)
Bilde av kjøkkenet og stuan kommer når alt er klart!