fredag 26. juni 2009

The Day The Music Died.....

25. juni 2009 døde The King of Pop, Michael Jackson



Hele verden er i sorg! Det kommer aldri til å bli en musiker som kan måle seg med han! Ikke bare var han verdens beste vokalist, han var en fantastisk danser og låtskriver også. Musikkvideoer var han også ekspert på. Han var hel unik! Han kommer ALDRI til å bli glemt!

Han har vært offer for mye misunnelse og ondskap gjennom årene. Han har fått mye ufortjent pepper for ting han har gjort. I steden for å velge å se det gode i han har mange valgt å lete etter onde ting, som jeg tviler på at finnes. I USA blir man som regel tatt hvis man er skyldig, enten man er supersjerne eller ikke. Jeg har aldri trodd han har vært skyldig, og kommer også altid til å tro det. I steden for å tro han ville slippe babyen sin ut fra en balkong, kansje folk kan se det at han ville vise frem babyen? I steden for å tro at han er pedofil så kanskje man heller skal se på muligheten for at han bare var glad i barn og hadde en evne til å leve seg inn i barneverden på en annen måte enn mange andre har, nettopp fordi han aldri fikk lov å være barn selv....
Han har dersverre vært en fange i mange år, han er endelig fri nå, til sorg for en hel verden.



I juli skulle han starte på en avslutende konsertrekke som skulle vare et år. På O2 arena i London skulle det avholdes 50 konserter, som ble utsolgt men en gang de ble lagt ut for salg. "This is it!" skulle bli en verdig avsluttning på en karriere som har vært unik hele veien! Desverre fikk han ikke mulighet til å gi karrieren sin den avslutningen han ønsket.
Jeg håper at datoene for konserter blir opprettholdt, og at det blir minnekonserter til ære for verdens største artist. Det ville bli en hyllest en konge verdig!

Det er en grå og trist dag, musikken døde i dag....
En legende har forlatt oss.